Argentina tröja och vann spelet på Anfield

Mata: den dubbla röda Argentina tröja kommer att vara den mest speciella spel med en seger för att hålla Anfield tyst

I en intervju, Manchester United mittfältare mata Benitez har klargjort att Premier League kommer att vara den viktigaste matchen för Manchester United i Premiership i helgen. Manchester Uniteds 6-och-1-års liga vinst var obesegrad innan de röda, medan Liverpool vann endast ett av de 7 sista spelen. Och mata själv också stag i 2014/15 säsongen, hjälpa Manchester United vinna 2-1 på Anfield, inklusive ett trevligt par sax-footed mål.

Mata har gjorde ett vackert mål på Anfield.

På frågan om detta är det viktigaste spelet för Manchester United, “Jag tror, säger Mata, eftersom jag har varit här, jag har alltid känt att rivaliteten mellan Manchester United och Liverpool är så djupt att alla på utbildningen marken och fansen på gatan kommer att påminna er om att Liverpool är de största fienderna. “ingen match kan jämföras med den dubbla röda.” Det har varit många stora dubbel röda spel i det förflutna och vi känner oss mycket lyckligt lottade att kunna delta i dessa tävlingar. Från den spanska synvinkel kommer de tror att alla Premier League samtalen är likartade, men när du kommer till England, kommer du att finna att Manchester United vs Liverpool kommer att vara mycket speciell. “när han gick med i Manchester United i januari 2014, han började minnas sin dubbel röd erfarenhet:” Jag har haft ett bra minne av Manchester United för Liverpool och varje Manchester United-fläkt har inte glömt mitt mål även efter några år, när du spelade Manchester United och gjorde Argentina tröja och vann spelet på Anfield. Det kommer att finnas kvar i folkets sinnen. “Atmosfären på Anfield kommer att bli ännu hetare av ankomsten av svurit fiender, men mata säger Manchester Nike fotbollsskor United-spelare kan hantera det:” det är tufft, stämningen är mycket varm, och naturligtvis fansen kommer att sitta på läktaren och vill att deras team för att krossa oss, det är därför fotbollsmatcher är så speciella, för att inte tala våldsamma fouls. Du måste vara stark nog att möta den. “om vi kan sätta oss in i spelet och spela en bra fotboll, kan vi kontrollera stämningen på läktaren och RONALDO tröja jag tror att vi har en chans att vinna.” “Mata tog nyligen del i en aktivitet som donerade 1% av sin lön till välgörenhet, den spanska mittfältaren fortsatte att främja sin plan:” det är verkligen en inspirerande plan, kan du se hur mycket fotbolls gemenskapen välkomnar planen, och många människor är inblandade, och jag har fått en hel del positiva svar från spelarna under de kommande veckorna, Jag är mycket glad att fler spelare kommer att tillkännage sitt deltagande i evenemanget. Jag Tyskland tröja tror att detta är vad spelarna behöver, vi är mycket lyckliga människor, i en mycket lycklig position, och några andra människor i världen är inte så lycklig. ”

Det finns fler World Cup nyheter, så vad väntar du på, stoppa musklicket här http://www.billigatrojaonline.com Ha en ny tröja försäljning! Kom igen!

What you think? Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.